Jag tror jag avslutar denna bloggen med detta inlägget.

börja med att säga hej till den enda läsaren vi har! puss på dej.


Som rubriken säger, moi nguoi mot noi, vi 3. Jag (jenny), Ngan & Linn var en gång i tiden väldigt nära varandra men nu efter högstadiet har vi splittras, eller ska vi kalla det splittras, i och för sig så går jag och ngan i GKC, men linn däremot gick i Gvd men har nu flyttat, så ännu mindre chans att träffas.

men för framtidens skull så ska alla vi 3 träffas, vad vet vi vad som händer om 10 år?, vi kanske bor återigen i samma stad, men inte staden vi bodde i, hänger ni med? vi kanske alla 3 kommer att bo i Gbg, eller stockholm eller kanske i ett annat land. nej jag vet inte, men jag hoppas att ni 2 har valt en rätt väg och jag finns alltid för er vad som än händer. vi har i trots allt varit nära en gång i tiden, kilometerna mellan oss ska inte göra så att vi tappa kontakten, okej vad jag överdriver som om ngan aldrig kommer hem och linn aldrig kommer och hälsa på, (ngan är i vietnam om jag glömde nämna det), haha. nej nej hon ska inte plugga i vietnam, hon är bara och ragga, skoja, hon är och hälsa på släktingar och köper mat till mig, nej okej inte mat, utan fina saker! ja,ja,ja.. jag vill bara säga er att jag har det ärligt talat jätte tråkigt, men jag tänker positivt, jag tänker på att jag har lov, och ja, jag har jobbat hela sommaren och nu har jag looov, WIHOOO. hör ni mig skrika härifrån? nej, visste väl det.. speciellt inte du ngan som är så långt bort där borta..
vad mer ska jag säga?, nej jag vet inte, har skrivit rätt mycket och tankarna bara flyter på, och jag skriver och skriver. men ja vad mer ska jag skriva. fan detta börja bli lamt ha?.. skriver jag dagbok eller?haha.. vet inte..

men till sist mina vänner, vill bara säga att jag saknar tiden vi hängde ihop, stunderna vi lagade öhm, mat?.. mat och mat, hah slängde i allt i ett och där poff fick vi fram 3-4 rätter..minns ni tiden i 35, då vi alltid sov efter maten?. feta grisar. men allting har ett slut. men minnen finns alltid kvar.


dagen vi "lånade" D's mobil för att han hade en bra kamera haha.


Linns födelsedag 09

 


i 35

min födelsedag 09

RSS 2.0