sista dagen på året

heeeyy, det är sista dagen på året!
vaknade för 5h sen och sitter här och vänta på gästerna som skulle komma vid 4 men ännu inte kommit. iafall ikväll smäller det, fira det nya året som kommer. hoppas den börja bra!
har sminkat klart och ska ba byta om och fixa håret lite ba sen är everything dooonneeee! :D
Önska er en bra avslut på året och ett bra start på året!!
/ Jen

Dragkamp i wiz khalifas konsert (WAKE UP)

älskade bror T bjöd mig till malmö WK's konsert i november. det var awesome ^^ han var helt grym live, okej ärligt. hade ingen aning om vem han var innan jag såg hans konsert, det enda jag visste om honom var att han sjöng låten "black and yellow"
och hans vänner i taylor gang var så söta!
här kommer en av 1000 videos jag filmade ^^ 
det speciella med denna videon är att man få se en dragkamp, wiz slängde ner handduken och fansen jämte oss blev galna och drog i den som om det var en dragkamp, tjejen som stod jämte oss fick den till sist. lol haha
Spola till 2.22 för att se dragkampen

mellandagsrean va "like shit"

va i gbg i tisdags och hela dagen var fail jag lovar!
tåget dit fick vi sitta i vagnen med 2 stinkande hundar och jag lovar att jag aldrig har varit med om så stinkande hundar. väl framme gick vi in i iprincip alla butiker i nordstan men hittade ingenting förutom torrschampo i kicks. lol. sen åt vi i Jensens och maten där rekommendera jag inte, eller jo om ni bara har tänkt att beställa potatis och sås.. chang och alex's kött var lika torra som ett träd i öknen, satte nästan fast i changs hals lol. min och jennys revben var ju hel mjuk äcklig "blöt" men inte åt det saftiga hållet utan mer som kött man har kokt och värmt om 100 gånger. bläh
men sen mötte jag upp älsk och hans gäng, hela gänget åkte till skf för 1000 och 1 natt men blev fail, vidare till angered och där var det stängt lol.
åkte tillbaka till nordstan och tog en fika istället.

Saknar......

VIETNAM !
Jag saknar mitt hemland så mkt, vi var där i juni en månad. Det var ganska stressande de 2 första veckorna. Vi hade så lite tid på oss, Sedan efter 2 veckor så lämnade Ox mig ensam med hans syster i Saigon. Men vi hade ändå kul tsm.Sen upptäckte jag att jag glömde passet i Nha Trang. Det var slut med tågbiljetter så var tvungen att flyga. Passet kom efter 3 dagar. Sedan spenderade jag tiden som var kvar med min pappa mina släktingar, my friends ....
Ja vi åt massor mat och bodde på ett hotel som heter Sheraton(bild där nere), när ox åkte så fick jag bo hos min ba ngoai.
Jag saknar alla , mina nära och kära dessutom saknar jag gatorna  och utsikter där.. 
Här kmr bilderna :)
Vill bara säga att jag gillar poolen , vi brukade va där 6 -7 timmar om dagen. Najs eller hur?

Just click xD

Alltså det är tusen bilder som jag vill visa men det blir för mkt, så part 2 kanske kmr haha :))

Don't give a shit about what other think about you,

''Det är lätt att vara elak men det är svårt att vara snäll''
so true !!
Vissa människor har inte lärt sig det här när de var småa...
Just go way from me !!!
!
ska skriva ett inlägg om min Vn resa senare ! Puss

Happy day !

Ja som ni vet så är det mellandagsrea idag , och det betyder att jag ska dra iväg till stan en stund sedan ska jag hem och mysa med familjen . Idag ska jag laga goi cuon till familjen. Det kommer bli bra!

Om gårdagen: Igår var vi i Mediamark och elgiganten , och det fanns inget där eftersom folk har ju rensat sen kl 8. Vi som var grisar och vaknade runt 12 tiden.
Efter stack vi alla hem och åt grillad oxfilé och ris made by OX. Sedan blev det karaoke och smoothie by me. Ja det var ett tag sen man ha så kul med familjen. I will do it again !!

Nu ska jag äta , vi hörs !
Eftersom jag orkar inte ta upp kamera och ta kort på mig så få det duga med sommar bilder , right ? :D





Happy day -> Happy picture !!

GOD JUL

I'm back !
Först och främst vill jag bara säga god jul allihopa , speciellt till mina nära och kära och Theo ! 
Det var ett tag sen , jag har gjort mkt under tiden men nu vill  jag blogga igen för att hålla kontakt med mina theo det är det som är viktigaste ...

Ingen julkänsla för mig då, ingen snö ingenting... But whatever jag har inte så mkt att säga mer men det få duga så här. Hihihi <3

Ni få ha de bra, jag hör av mig. Puss
P.s Jag saknar mina kusiner , mina TheO , mina gamla klasskamrater. Hoppas u miss me too :))


Sommar 2011

min jul

juldagen idag och vad händer gott folk?
själv ska jag vid 4 tiden dra till furuhall på julbord (:
igår åt vi även julbord hemma, men men så brukar väl det vara under julen, julbord hela tiden.
aja gårdagen spenderades hemma och i furuhall. vaknade redan vid 5 på morgonen pga mensvärk lol. blev julbord hemma som jag sa och öppna julklappar. vid 4 tiden drog jag till chang och jenny, de fixade hamburgare, sen va vi hos ngan en sväng och gick vidare till alex.
helt lugn och okej jul ^^
lilla julborden mamma hade fixat!

mamma hade även dukat upp fint med levande ljus



och till sist julgranen!


tiden som har gåttt..

senaste gången jag bloggade här var typ ett bra tag sen, jag menar, skriva ett riktigt inlägg.
men här får ni en snabb update om den tiden bloggen var lösenskyddad.
under sommaren jobbade jag i hela 8 veckor och det är la ingenting kul, eller jo det var det. sådär ibland. men sommaren radera vi för den sög förutom stunderna med kussen, ngan och linn var i vietnam då, dom har säkert mer att säga än va jag har!
_
under hösten då skolan kickade igång för det fester hela tiden, varje vecka kändes det som. insparken, födelsedagsfestar, hemma fester och jag vet inte vad för fest. haha. kul iafall men blev rätt jobbigt. det började lugna sig för ca 1 månad sen (: men när januari har passerat tagga vi med ännu flera fester. aja lämna det åt sidan. går ni andra året i gymnasiet i sam-ek linjen och jag trivs väldigt bra! vad mer ska jag säga? vi fick gäster från italien och min klass har även åkt till italien ^^
här kmr några bilder från italien.
Nam påväg till planet och några i klassen i bakgrunden.


några från klassen i garda sjön tror jag det hette ^^


Milanoo gruppbild, vi från sverige och italienarna!


//JennyLTJ




välkommen tillbaka!

vi har bestämt oss för att börja blogga igen! så håll utkik ^^

RSS 2.0