Grattis Thao!

tillbaks till den låga uppdateringen...

haha, vi skärper aldrig oss >.<
aja men det är onsdag idag, 2 dagar kvar tills helg. Blir nog tempel på fredag och furuhall på lördag :)
Vad finns det mer att säga?

badmintontunering igår då på idrottdagen.
Grattis till TheOKim som kom 1:a ^^
Thao som kom 2:a
och jag och jessie som delade 3:e plats... typ hähä

Men men tillbaks till det stora idag, Thao's 18års dag!
Ett stort grattis till henne! vi TheO love dej much.

Inga falska leg på disco och sånt nu! fri från det iafall , om 2 år väntar systembolaget på dej höhö.


ITALIEN

God kväll alla som tittar förbi här :)
Dagen har varit bra, började dagen med webdesign sen en liten håltimma och då var det dags att klänga in mig frukosten som var ovanlig god idag ^^
Skulle redovisa i GE idag, men läraren var sjuk så vi fick ha en "lärar-fritt" lektion.
Sen så flöt dagen på och vi har börjat med att läsa en bomk i engelska, min grupp läser (som består av endast jag och nam) boken "DEAR NOBODY". Någon som har läst den? Malin har läst den och berättat lite till mig som tur ^^ vet iafall lite vad det handlar om.
Aja men senare hade vi engelska igen (har 2 olika engelska lektioner på onsdagar), det var faktiskt roligt, ett massa skratt fick vi till och sånt gillas hårt :))
Italien.
Åker till italien den 30:e april med de flesta från klassen, där stannar jag i 5 dagar ^^
Tagga,tagga!
// JEEEENNNNNNNNYYYYYYYYYYYY

chilledill med träningsvärk

aoo, blev ganska nyligen klar med Phö-lagningen som ska ätas framåt kvällen då pojken kommer :).

Igår hade jag en rätt jobbig idrottspass och efter skolan åkte jag in till templet, mötte upp TheOkim för att sedan hjälpa till med att bära all det dära i containen som hade kommit, tog oss 1 timma att få ut all, vet ni hur stor den var? antar att ni vet x), men aja vi var runt 20-30 pers? ^^
Det var kul tycker jag, såg ut som på filmer typ haha.. Någon borde filma det och visa upp det när templet väl är klart.
Framåt kvällen blir det nog att ta det lugnt med pojken och något mer? vet inte, kanske film eller något. men återkommer senare. 

Aja, ska hjälpa mamma nu med upp packningen, har fått hem 11 kartonger saker från min gudmor i vietnam.
Hälften av de 11 kartongerna.

13:e januari

så hungrig och jag längtar tills klockan 4 för då blirre och kuta te jobbet.
Dagen har varit helt okej faktiskt, sitter och droga hk serier & har webdesign höhö.
men posshaj, ska fortsätta med att kolla på film..
jag idag.
/ JENNY

Jenny idag

Skolan har varit helt okej ^^
var mest nöjd med matten eftersom jag hann med flera flera uppgifter, de var enkla och rätt så roliga på något sätt haha. men aja här har ni en bild på mig idag.
den är si sådär överdrivet fixad, det är bara för att jag ville testa mig fram i photoscape och så, ändrade färger och tryckte på allt möjligt som gick att trycka på nästan haha

About TheOjkn

Namnet TheO
Det var en dag i skolan år 2009 vi 3 satt och snackade (som alla andra dagar i högstadiet) om allt möjligt och så som jag minns var det att Ngan började cpa sej haha, sen helt random kom vi på namnet TheO istället för The Ring, (O=ring, alltså en ring), där har vi det, vi började dansa och leka the ring och grejer haha, så till sist tyckte jag att vi skulle starta en blogg tillsammans, jag gick då hem och började göra en blogg och bad jenny L om hjälp för designen.


om oss
vi 3 har känt varandra länge nu, fast vi umgicks inte så mycket förrens vi hamnade i samma klass i högstadiet, eller jag (jenny) och ngan har känt varandra sen dagis.
Iafall så hamnade vi i samma klass 3 år tillbaka, vi 3 började vara med varandra både i skolan & under fritiden. Hjälpt varandra och grejer under de 3 åren tillsammans.
Nu idag går alla vi 3 i gymnasiet så vi träffas inte lika ofta, eller jag och ngan träffar varandra varje dag men Linn studera i GVD så ja, det är nog anledningen till att vi inte träffas varje dag.



Jenny aka TheO Lu
Jag är född den 19 mars 1994,föddes i borås. Just nu går jag i Samhälls programmet i GKC, egentligen skulle jag gå i GVD i samma skola som Linn fast bytte sen till gnosjö i sista minuten, anledningen är vet inte hah.
men jag har en dröm och försöker uppfylla den fast det går inte så bra, men jag försöker iafall ^^
va ska jag skriva om mer?
hum, min älsk heter Tommy och bor i GBG, kommer nämna honom lite mer i bloggen nu framöver.


Ngan aka TheO Kim
Ngan är född den 4 februari 1994 i GBG, hon går i Omvårdnads programmet i GKC, hon spelar piano och börja/är duktig på de enligt mig.
Ngan lyssnar mest på Kpop som ni ser, hon har uppdaterat ett x-antal låtar här inne, gå in i kategorien TheO Kim så ser ni
.
&& hon är singel mina damer .. nej jag menar herrar ^^
(hon får fylla i mer om sig själv senare)


Linn aka TheO Chieu

Linn är född den 1 mars 1994 i vietnam och kom till sverige för ett antal år sedan. Linn studerar i  Gärdeskolan i estetiska programmet, hennes dröm är nog att bli en artist, det går bra för henne så som jag har uppfattat det och önska henne lycka till.
(hon får fylla i mer själv senare)


frågor? skriv i frågerutan där åt vänster

// Jenny

sådär halvklar

är nu klar med inlägg-sorteringen, lagt in inläggerna i olika kategorier, nu blir det lättare att hitta och se vad och vem som har skrivit inläggerna ^^
ska nu ta och skriva ett inlägg om oss så ni vet lite om vilka vi är.

/Lu

Bloggsvar!

oh yeah, nu har jag flyttat över min blogg svar över till denna bloggen, så nu framöver kan ni ställa frågor till oss genom den rutan där åt vänster ^^

ska fixa och greja lite med kategorierna här i bloggen.

// TheO LU

Första skoldagen på året

första skoldagen på året avklarad ^^
Vet inte hur de andra 2 har haft det men för min del har den varit helt okej, längesen tjejerna uppdaterade här ser jag, ska nog få liv på de igen, det var iafall 2 år sedan vi startade bloggen om jag nu minns rätt hehe. Ska få liv på denna bloggen, jag lovar.
Ska nog be någon fixa om den lite x)
Denna designen gjorde Jenny L åt oss då den startades haha.
Vi 3 ska bara ta lite fler bilder med varandra och sånt, kanske på kims födelsedag ^^

Cyah.  // TheOLu aka JennyLTJ

RSS 2.0